Assurena Insurance Agency is an independent insurance brokerage agency that carries some of the best coverage options in the entire New USA.

Our Contacts

88 Centre Street North,
Toronto L4W 1C9
advisor@assurena.com admin@assurena.com
+1 (419)-507-0468
+1 (213)-345-0468

Working Hours

Monday
9.00 - 5.00
Tuesday
8.00 - 5.00
Wednesday
8.00 - 5.00
Thursday
8.00 - 5.00
Friday
8.00 - 4.00
Satureday
Closed
Sunday
Closed

Aon poročilo o kibernetskih tveganjih 2021

Poročilo se osredotoča na štiri ključna tveganja, ki so danes kritična: krmarjenje skozi nove izpostavljenosti, spoznavanje svojih partnerjev, osredotočanje na nadzor ter izpopolnitev osnov in zaključke z razpravo o nastajajočih tveganjih. Poročilo s pomočjo podatkov, analitike in strokovnih vpogledov pomaga organizacijam oceniti zrelost kibernetskih tveganj in sprejeti boljše odločitve o tveganjih v podjetju.

Novo v letošnjem poročilu, je vpogled iz Aonove ocene vrednotenja izpostavljenosti količnikov (CyQu), celovite ocene tveganja, ki ocenjuje zrelost kibernetskega tveganja na devetih kritičnih področjih. CyQu pomaga organizacijam razumeti kibernetske grožnje, tako s komercialnega kot z informacijsko varnostnega vidika. Podatki za leto 2020 kažejo, da organizacije v različnih regijah, panogah in dohodkovnih skupinah v povprečju delujejo pod izhodiščem – in ohranjajo le osnovno raven kibernetske zrelosti in pripravljenosti.

Skozi leto 2021 in kasneje, organizacije čaka še veliko dela, da bi zadovoljile nadzoru regulatornih organov, zavarovalnic, partnerjev in strank. To poročilo bo pomagalo krepiti rezultate in usmerjalo organizacije, da se bodo razvijale v smeri pravilnega upravljanja kibernetskega tveganja.

Več si lahko preberete v interaktivnem poročilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish